Events


Her kan du læse om – og tilmelde dig – vores kommende events og netværksaktiviteter. Vi rejser bl.a. rundt i landet og præsenterer analyseresultater og indbyder til lokal debat. Rejsen har allerede bragt os forbi Esbjerg, Odense, Herning/Ikast-Brande, Aalborg og Aarhus. Ved at udrulle Small Great Nation regionalt tilstræber vi at forankre initiativet lokalt og få forskellige perspektiver på, hvordan Danmark kan udvikle sig i fremtiden.

Seneste

Innovation – nøglen til bæredygtig vækst

Kan Danmark gøre en global forskel ved at investere i FNs Verdensmål, innovation og iværksætteri? Hvor innovative er vi egentlig? Og hvordan kan vi omsætte verdensmålene til god forretning? Dét er nogle af de emner, vi har på agendaen den 6. februar, når vi igen holder Small Great Nation-konference.

Faldende andel offentlige midler til grøn forskning

Denne analyse viser, at de offentlige udgifter til energi- og miljøforskning har været faldende siden 2010. Danmark ligger dermed under OECD-gennemsnittet og har et lavere niveau end lande, vi normalt sammenligner os med.

Anbefalinger til gavn for Danmark

Efter at have analyseret, kommunikeret og debatteret i to år er det nu tid til at give nogle helt centrale anbefalinger, der kan gavne Danmark. I en række videoer sætter vi fokus på nogle af disse anbefalinger. Se mere i videoerne nedenfor og download anbefalingerne i bunden af siden.  

Small Great Nation lancerer et ungepanel, der skal tegne Danmarks fremtid - skal du med?

Er du mellem 20-28 år og interesseret i samfundet? Så ansøg om at blive en del af Small Great Nations ungepanel.

Danmarks sociale mobilitet er under pres

Spørger man eksperterne om, hvad der gør Danmark til et rigt og velfungerende land, vil svaret ofte være sammenhængskraft og social mobilitet. Desværre blæser vinden i en anden retning, når man kigger ud over landet uden høje bjerge og kaster et blik på verden omkring os.

Folkeskolerne har en rekrutteringsudfordring: Faldende kvalitet af lærere

Grundskolerne er en afgørende del af det danske samfund. Kvaliteten af skolerne lægger grunden for befolkningens kompetencer og Danmarks fremtidige velstand. Det er derfor bekymrende, at færre af de dygtigste unge faktisk vælger at blive lærere.


Afholdte events