SGN corona.jpg

Hvordan åbner vi Danmark op igen? Og hvilken fremtid kigger vi ud på?

Afholdt d. 15. april 2020. 10:00 - 10:30

Hvordan genåbner vi bedst Danmark på en forsvarlig måde? Og hvordan kommer vores fremtid til at se ud efter coronakrisen? Dét diskuterer vi på dette webinar, som du kan se nedenfor.
 

Se optagelsen her:

Small Great Nation stiller skarpt på COVID-19
Small Great Nation er et fællesinitiativ mellem Kraka og Deloitte, der har til formål at sætte fokus på Danmarks styrkepositioner, udfordringer og muligheder. I disse coronatider beskæftiger vi os derfor med disse tre områder: 

  1.  At bidrage til en hjælpeplan for Danmark, så vi holder hånden under erhvervslivet og kommer styrket gennem krisen. Her har vi foreslået en hjælpefond på 300 mia. kr., som skal sikre, at vi undgår konkurser og kan komme hurtigt fra start, når samfundet kører igen. Flere politiske partier har bakket op om den løsning, og i kølvandet på flere hjælpepakker, der alle har trukket den rigtige vej, er vi nu i gang med diskussionen om yderligere assistance.
     
  2. At give input og anbefalinger til en sikker og forsvarlig genåbning af Danmark, hvor vi både tager hensyn til sundhed og smittefare, økonomien og de danske virksomheder. Vi ser i den forbindelse på, hvordan teknologien kan bruges som værktøj til at komme hurtigt – og ikke mindst sikkert - i gang igen. 
     
  3. At kortlægge hvordan livet ser ud på den anden side af krisen. Der er mange ubekendte faktorer i forhold til krisens økonomiske effekter på Danmarks økonomi – både på kort og lang bane. Vi ser på, hvilke scenarier vi forventer at se på den anden side af krisen.  

  
I dette webinar får du indsigt i:
•    Hvilken betydning hjælpepakkerne og en hjælpefond har på danske virksomheder
•    Hvordan vi kan genåbne Danmark på en sundhedsmæssig og økonomisk forsvarlig måde
•    Hvordan erhvervslivet ser ud efter krisen
 

Talere

anders dons til small great nation.png peter-mogensen_portrait-compressor.jpg

Anders Dons
CEO i Deloitte

Peter Mogensen
Direktør i Kraka


Tap icon

Tryk på billedet og læs mere.