SGN nyhavn.jpg

Hvordan bliver livet efter corona?

Afholdt d. 30. april 2020. 10:00 - 10:30

Hvordan kommer livet til at se ud efter coronakrisen? Hvis økonomien skal komme sig og måske endda nå op på et højere niveau end før, skal verden også efter pandemien handle med hinanden og være tæt forbundet. De små tandhjul i hjemmemarkedet er vigtige, men de store tandhjul i eksportmarkedet er altafgørende. 

Vi gennemgå derfor de scenarier, som Danmark kan stå overfor, hvis vi ender i en henholdsvis mild, hård eller alvorlig økonomisk situation. Vi drøfter ligeledes den svære kunst det er, at åbne et samfund op.

Se optagelsen her:

Small Great Nation stiller skarpt på COVID-19
Small Great Nation har til formål at sætte fokus på Danmarks styrkepositioner, udfordringer og muligheder. I disse coronatider er vi meget optagede af at hjælpe danske virksomheder igennem de tre faser: 1) respons på krisen, 2) genopretning og 3) trivsel i månederne og årene efter krisen.

I dette webinar stiller vi skarpt på fase 2 og 3:

Fase 2: Genåbningen af landet og erhvervslivet, hvor der sættes målrettet ind på at få økonomien, virksomheder og det offentlige system tilbage på benene. Herunder potentiel udsigt til social distancering i et år frem. Er oprøret ved at rejse sig - både verbalt blandt dem der rammes hårdest, men også non-verbalt blandt almindelige mennesker, der ikke overholder reglerne mere? I USA er der decideret oprør – vil vi se det samme i Danmark?

Fase 3: Samfundet kommer tilbage til et forhåbentligt højere niveau af økonomisk aktivitet – men hvornår og hvor stærkt? Det afhænger af Danmarks genopretning, men i høj grad også af hvor hårdt de lande, vi handler med, bliver ramt, og hvor hurtigt verdenshandelen er tilbage. Vi dykker ned i de potentielle økonomiske scenarier, vi møder på kort og lang sigt. Derudover ser vi på hvilke brancher der bliver særlig hårdt ramt under krisen – i Danmark og globalt – samt hvilke brancher der står til at komme stærkt ud på den anden side af corona.   


Du får indsigt i:
•  Hvilke scenarier Danmark kan forvente for økonomiens genopbygning og opblomstring efter krisen
•  Hvordan de forskellige scenarier kan påvirke vores samfund og erhvervsliv
•  Hvorvidt krisen og udsigten til langvarig social distancering kan føre til oprørslignende tilstande
•  Hvordan situationen og fremtidsudsigterne ser ud på brancheniveau – i Danmark og globalt

Talere

anders dons til small great nation.png peter-mogensen_portrait-compressor.jpg

Anders Dons
CEO i Deloitte

Peter Mogensen
Direktør i Kraka

Tap icon

Tryk på billedet og læs mere.