Events


  • Herning

Roadshow i Herning/Ikast-Brande

Hvilke udfordringer og muligheder står Herning og Ikast-Brande overfor, på rejsen mod at sikre fremtidig vækst og velfærd? Det stiller Small Great Nation skarpt på d. 3. oktober sammen med borgmestrene, erhvervsrådet og uddannelsessektoren.

 

Hvordan kommer Herning og Ikast-Brande bedst ind i fremtiden?
Hvis vi skal sikre, at vi udnytter vores styrker bedst muligt i Danmark, er det væsentligt at kigge nærmere på de lokale forskelle, der eksisterer. Dét er formålet, når Small Great Nation besøger Messecenter Herning og diskuterer, hvordan områdets potentiale kan realiseres.

Når Anders Dons, Deloittes nordiske CEO, og Peter Mogensen, Krakas direktør, besøger Herning, tager de afsæt i resultaterne fra Small Great Nations første rapport om Danmarks muligheder og udfordringer, samt den nye rapport om sammenhængskraft. Lars Krarup, borgmester i Herning Kommune, Ib Lauritsen, borgmester i Ikast-Brande Kommune, det lokale erhvervsråd, uddannelsesorganisationer og andre interesserede er alle inviteret med, for at sikre diskussionens bredde.

Dagens tema
Vi stiller skarpt på Herning og Ikast-Brandes styrkepositioner og udfordringer i relation til at skabe fremtidig vækst, velfærd og sammenhængskraft.

Til arrangementet deltager:

- Kenneth Mikkelsen, Erhvervsdirektør i Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande
- Lars Krarup, Borgmester i Herning Kommune
- Ib Lauritsen, Borgmester i Ikast-Brande Kommune
- Annabeth Aagaard, Centre Director for Centre for Business Development på Aarhus Universitet

Dagens program

07:45 Morgenkaffe

08:00 Velkomst ved Borgmester Lars Krarup, Herning Kommune

08:10 Small Great Nation ved Anders Dons (CEO, Deloitte) og Peter Mogensen (CEO, Kraka)

08:30 Paneldebat faciliteret af Peter Morgensen med deltagelse af Kenneth Mikkelsen, Lars Krarup, Ib Lauritsen, Annabeth Aagaard og Anders Dons

09:30 Fremtidssikring af din virksomhed gennem digitalisering og digitale forretningsmodeller ved Centre Director Annabeth Aagaard

09:55 Tak for i dag ved Kenneth Mikkelsen, Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

Deltagere får løbende mulighed for at bidrage med input, når Peter Mogensen opfordrer de fremmødte til at deltage i diskussionen.

 

Adresse
Onsdag den 3. oktober
MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, 7400 Herning

Deltagelse er gratis men kræver tilmelding via formaluren nedenfor.
 

Arrangementet er afholdt.

Kommende events