Events


  • Herning

Roadshow i Herning

Hvilke udfordringer og muligheder står Herning overfor, på rejsen mod at sikre fremtidig vækst og velfærd? Det stiller Small Great Nation skarpt på sammen med borgmester, Lars Krarup, d. 3. oktober.

 

Hvordan kommer Herning bedst ind i fremtiden?
Hvis vi skal sikre, at vi udnytter vores styrker bedst muligt i Danmark, er det væsentligt at kigge nærmere på de lokale forskelle, der eksisterer. Dét er formålet, når Small Great Nation besøger Herning og diskuterer, hvordan områdets potentiale kan realiseres.

Når Anders Dons, Deloittes nordiske CEO, og Peter Mogensen, Krakas direktør, besøger Herning, tager de afsæt i resultaterne fra Small Great Nations første rapport om Danmarks muligheder og udfordringer, samt den kommende rapport om sammenhængskraft. Lars Krarup, det lokale erhvervsråd, uddannelsesorganisationer og andre interesserede er alle inviteret med, for at sikre diskussionens bredde.

Dagens tema
Vi stiller skarpt på Hernings styrkepositioner og udfordringer i relation til at skabe fremtidig vækst, velfærd og sammenhængskraft.

Til arrangementet vil der bl.a. være oplæg fra Hernings borgmester, Lars Krarup, som vil give sit perspektiv på, hvordan lokalområdets fremtid kan styrkes. Deltagere får desuden mulighed for at bidrage med input, når Peter Mogensen opfordrer de fremmødte til at deltage i diskussionen.

Tid og sted
3. oktober 2018
Herning
Nærmere information følger*.

Deltagelse er gratis men kræver tilmelding via formaluren nedenfor.

*Vi sender alle tilmeldte en e-mail, når det endelige tidspunkt og program er klar - bemærk at du kan afmelde dig gratis, hvis tidspunktet ikke passer dig.

 

Tilmeld dig her