Banner.jpg

Ungepanelets vision for 2040

Small Great Nations Ungepanel består af 42 skarpe unge mennesker fra hele landet med vidt forskellige baggrunde og profiler - men med én ting til fælles: de brænder for Danmarks fremtid. Derfor har de brugt et halvt år på at udarbejde en vision for dét samfund, de ønsker, at Danmark skal være i 2040.
Idéen bag Ungepanelet

Sidste år opdstod der en idé i Small Great Nations Advisory Board. Fundamentet for Small Great Nation er at indhente perspektiver på Danmarks fremtid – og det har vi igennem de sidste 2 år fået fra økonomer, politikere og topchefer. Men hvad mener de unge? Det er deres fremtid, vi diskuterer. De skal have en stemme og en platform. Derfor blev Ungepanelet etableret i januar 2020.

Ungepanelet er på en mission; de vil gøre Danmark til et bedre samfund for kommende generationer. På den baggrund har panelet udarbejdet en vision for Danmark, som favner bredt og præsenterer idéer og løsninger på problemstillinger, som de unge ser i dagens Danmark. Visionen er baseret på innovative og visionære tanker og idéer om Danmarks fremtid og er ikke underlagt de gængse begrænsninger – både reelle og illusoriske – som beslutningstagere normalt er underlagt.

Mød Ungepanelet, se de virtuelle sessioner med Esben Bjerre og meget mere på Ungepanelets side her. 

Download visionen