sgn konf 5 play.JPG

Bæredygtige investeringer og innovative SMV’er skal sikre grøn vækst

På den seneste Small Great Nation-konference fik vi interessante perspektiver på, hvordan vi kan skabe bæredygtig vækst – både økonomisk, socialt og miljømæssigt. Hør bl.a. klimainvestoren og tre forskellige danske produktionsvirksomheder dele ud af deres forskellige erfaringer og tilgange.

 

Til Small Great Nation-konference d. 6. februar 2020 lancerede vi den femte rapport: Innovation - nøglen til bæredygtig vækst. Her fik vi en del interessante perspektiver på, hvordan vi kan skabe bæredygtig vækst – både økonomisk, socialt og miljømæssigt. På scenen var blandt andet Peter Damgaard Jensen, som er adm. direktør for PKA og bestyrelsesformand for klimainvestorgruppen IIGCC, og et panel besående af tre danske SMV’er, som alle har brugt verdensmålene til at udvikle bæredygtige forretningsløsninger. Blandt paneldeltagerne var Lauren Bartley, Head of Sustainability & CSR i GANNI, Niels Ingemann Møller, direktør i Ingemann, og Hans Axel Kristensen, adm. direktør i Plastix. 

I videoen ovenfor, har vi samlet nogle af deres vigtigste pointer - se med og bliv inspireret.

SDG Accelerator
Du kan også læse mere om SDG Accelerator-programmet, som de tre SMV'er - GANNI, Ingemann og Plastix - alle har deltaget i for at kick-starte deres arbejde med udvikling af innovative forretningsmuligheder, der tager afsæt i FN's Verdensmål. Læs mere om programmet her.

 

Hent rapporten 'Innovation - nøglen til bæredygtig vækst' her.