Episode 12

Udgivet 04/03/2019

Kan verdensmålene være løftestang for Danmarks fremtid?

Podcast med Camilla Brückner, direktør for UNDP’s nordiske kontor, & Bahare Haghshenas, leder af Deloittes SDG-forretning

Verdensmålene, også kendt som SDGerne, er blevet omtalt som det største eksportkatalog for danske virksomheder – derfor er det også naturligt at inddrage dem i diskussionen om Danmark som en Small Great Nation.

I denne episode har vi besøgt Camilla Brückner, som er direktør for UNDP’s nordiske kontor, for at tale om, hvordan verdensmålene kan understøtte nationens udvikling, og hvordan det går med at få implementeret og realiseret målene.

Vi får også besøg af Bahare Haghshenas, leder af Deloittes SDG-forretning. Hun vil fortælle om, hvordan virksomheder integrerer bæredygtighed og FN’s verdensmål i deres forretningsmodel og innovation fremadrettet. Særligt de små- og mellemstore virksomheder ser et globalt forretningspotentiale i verdensmålene og har vist sig at være gode til at handle på dem.

Vært på programmet: Peter Mogensen, direktør i Kraka og politisk kommentator.

Medvirkende: Camilla Brückner, direktør for UNDP’s nordiske kontor, Bahare Haghshenas, leder af Deloittes SDG-forretning og Anders Dons, Nordisk CEO for Deloitte.