Nyheder


  • Webinar

Se webinaret: Hvordan bliver livet efter corona?

I vores andet webinar kiggede vi nærmere på, hvordan livet kommer til at se ud efter coronakrisen. Anders Dons og Peter Mogensen gennemgik bl.a. de forskellige scenarier, som Danmark kan stå overfor. Hvis du gik glip af webinaret den 30. april 2020, kan du se optagelsen her.

 

Small Great Nation stiller skarpt på COVID-19
Small Great Nation har til formål at sætte fokus på Danmarks styrkepositioner, udfordringer og muligheder. I disse coronatider er vi meget optagede af at hjælpe danske virksomheder igennem de tre faser: 1) respons på krisen, 2) genopretning og 3) trivsel i månederne og årene efter krisen.

I dette webinar stillede vi skarpt på fase 2 og 3:

Fase 2: Genåbningen af landet og erhvervslivet, hvor der sættes målrettet ind på at få økonomien, virksomheder og det offentlige system tilbage på benene. Herunder potentiel udsigt til social distancering i et år frem. Er oprøret ved at rejse sig - både verbalt blandt dem der rammes hårdest, men også non-verbalt blandt almindelige mennesker, der ikke overholder reglerne mere? I USA er der decideret oprør – vil vi se det samme i Danmark?

Fase 3: Samfundet kommer tilbage til et forhåbentligt højere niveau af økonomisk aktivitet – men hvornår og hvor stærkt? Det afhænger af Danmarks genopretning, men i høj grad også af hvor hårdt de lande, vi handler med, bliver ramt, og hvor hurtigt verdenshandelen er tilbage. Vi dykker ned i de potentielle økonomiske scenarier, vi møder på kort og lang sigt. Derudover ser vi på hvilke brancher der bliver særlig hårdt ramt under krisen – i Danmark og globalt – samt hvilke brancher der står til at komme stærkt ud på den anden side af corona.   


 Se webinaret ovenfor og få indsigt i:
•  Hvilke scenarier Danmark kan forvente for økonomiens genopbygning og opblomstring efter krisen
•  Hvordan de forskellige scenarier kan påvirke vores samfund og erhvervsliv
•  Hvorvidt krisen og udsigten til langvarig social distancering kan føre til oprørslignende tilstande
•  Hvordan situationen og fremtidsudsigterne ser ud på brancheniveau – i Danmark og globalt

Webinaret blev optaget den 30. april 2020 og værterne var Anders Dons, CEO i Deloitte, og Peter Mogensen, direktør i Kraka. 


Afholdte webinarer


#1 Hvordan åbner vi Danmark op igen? Og hvilken fremtid kigger vi ud på?
Se eller gense webinaret fra den 15.april 2020 her.

#2 Hvordan bliver livet efter corona?
Se eller gense webinaret fra den 30. april 2020 her.

#3 Hvordan bør Danmark genåbnes?
Se eller gense webinaret fra den 14. maj 2020 her.

#4 Bliver genåbningen af EU grøn?
Se eller gense webinaret fra den 3. juni 2020 her.