Events


 • København

Innotalk: cybertruslens muligheder

Mød verdens mest berømte hacker, når vi sætter fokus på cybertruslen og forretningspotentialet i cybersikkerhed. Nationale og internationale talere tilbyder indsigt i de udfordringer og muligheder, som cybertrusler udgør.

 

Cybertruslen udgør et stort forretningspotentiale
Hver uge dukker der nye historier op om brud, misbrug og tyveri af data. Cybertruslen er reel og udviklingen ser ud til at fortsætte. Men denne nye virkelighed åbner også op for nye forretningsmuligheder. 

Innovationsfonden og Deloitte har derfor samlet en række anerkendte nationale og internationale eksperter for at kaste lys på de trusler, muligheder og potentialer, som cybertrusler og –sikkerhed byder på. 

Mød hackeren der var blandt FBIs 'Most wanted'
Den verdensberømte hacker, Kevin Mitnick, figurerede engang på FBIs 'Most wanted list', i dag rådgiver han Fortune 500-virksomheder om cybersikkerhed. Han fortæller bl.a. om sine seneste hacks, og hvordan han herigennem hjælper organisationer med at forstå og afværge cybertrusler.

Kevin vil desuden give os et sjældent indblik i hackernes mørke verden samt vise os hvordan, cybertrusler kan vendes til muligheder. Læs mere om Kevin Mitnick her.

Fremtidens marked for cybersikkerhed
Til arrangementet præsenteres en ny rapport om fremtidens marked for cybersikkerhed, udarbejdet i samarbejde mellem Deloitte, Innovationsfonden og Alexandra Instituttet. Den kigger nærmere på, hvordan cybertruslen kan vendes til muligheder for iværksættere og virksomheder. 

Konklusionen i rapporten er, at de store cybertrusler også udgør væsentlige forretningsmuligheder for Danmark og danske virksomheder. Men det kræver at vi ikke bare digitaliserer mere, men klogerer. Vi berører desuden, hvordan vi som samfund kan fremme en positiv udvikling på området.  

Program
14.00: Velkomst Næstformand Anja Boisen
14.05: Fremtiden gribes med digital dannelse:  Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind
14.20: Når vital infrastruktur skal forsvares: Karsten Biltoft, vicedirektør og chef for finansiel stabilitet, Nationalbanken
14.40: Thomas Lund-Sørensen, chef for Center for Cybersikkerhed, Forsvarets Efterretningstjeneste
15.00: Fremtidens marked for cybersikkerhed: Risk Advisory Partner, Ole Haugaard Madsen, Deloitte
15.20: Pause
15.30: It takes one to know one: Verdens mest berømte hacker, Kevin Mitnick
16.45: Q&A
17.00: Vin og netværk

Denne Innotalk afholdes i samarbejde med Innovationsfonden, Deloitte, Alexandra Instituttet, DI, Dansk Metal, DEA og Dansk Universiteter.

 • Tid og sted
  Torsdag d. 22. marts kl. 14:00-17:00
  Nationalmuseet
  Ny Vestergade 10
  1471 København K

 • Tilmelding
  Der er desværre ikke flere billetter til arrangementet, men du kan komme på venteliste ved at sende en mail til: thomas.bjerre@innofond.dk