Events


  • Aalborg

Roadshow i Aalborg

Hvordan ser fremtidsperspektivet ud i Nordjylland? Det kigger vi nærmere på, når Small Great Nation kommer forbi Aalborg d. 4. oktober og diskuterer uddannelses- og vækstmuligheder.

 

Hvad skal Nordjylland leve af i fremtiden?
Når vi rejser rundt i landet, er det for at sætte et lokalt perspektiv på de udfordringer og muligheder Danmark står overfor. Debatten vil tage afsæt i Small Great Nations første rapport om styrkepositioner og potentialer samt den nyeste rapport om sammenhængskraft, der bl.a. omhandler ulighed, koncentrationen af højtuddannede og fake news' indflydelsen på samfundet.

Med Anders Dons, Deloittes nordiske CEO, og Peter Mogensen, Krakas direktør, i front, besøger vi Aalborg og kigger nærmere på Nordjyllands styrkepositioner og udfordringer. For at sikre en nuanceret debat, er både Aalborgs borgmester, AAU’s rektor, det lokale erhvervsliv og andre interesserede inviteret til at deltage i debatten.

Dagens tema
I en by med stærke vidensmiljøer og Europas bedste ingeniøruniversitet, vil vi bl.a. dykke ned i, hvordan man sikrer vi en god videndeling på tværs af uddannelser og erhvervsliv.

Arrangementet vil bl.a. byde på Aalborgs borgmester, Thomas Kastrup-Larsen, der vil præsenterer sine perspektiver på byens fremtid, og rektor på Aalborg Universitet, Per Michael Johansen, som vil kigge nærmere på, hvilken rolle forskning og uddannelse kan spille i fremtiden. Peter Mogensen vil desuden byde publikum op til diskussion, så der vil være rig mulighed for at byde ind med idéer.

Tid og sted
Torsdag den 4. oktober
Kl. 15:00-17:00
Aalborg Universitet (CREATE, auditorie 3.107)
Rendsburggade 14, 9000 Aalborg

  • Deltagelse er gratis men kræver tilmelding via formaluren nedenfor. 

 

Arrangementet er afholdt.

Kommende events